Tel 077-3998850. U kunt vragen naar Ingrid Vollenberg of Fanny Nooijen.

RECREATIE

  • Het Peelhuis ligt midden in het natuurgebied de Peel. U kunt fantastisch wandelen en fietsen in dit gebied. De knuppelbrug route is een prachtige wandelroute door De Grootte Peel. Ook de Mariapeel en het Limburgse land zijn bij uitstek gebieden om te vertoeven.  Ook het Struinpad in Meijel is een mooie 13 km lange route door het groen. Er lopen diverse fietsroutes. Het Peeldorp Meijel ligt centraal tussen de steden Eindhoven, Venlo en Roermond. Dus een dagje winkelen, bijv. bij de Designer Outlet, ligt ook zeker in de mogelijkheden. Zelfs Maastricht ligt op slechts 75 km afstand.
  • Daarnaast kunt u bij ‘de Heere van Meijel’ op een unieke wijze de prachtige peelomgeving verkennen. De dagrecreatie van De Heere van Meijel laat u via diverse verhalen en voertuigen de unieke en schitterende Peel zien. Trek erop uit met dé Aziatische taxi, de Tuk Tuk, of ‘swing’ door de Peel met de Swingtrike. Liever een nostalgisch ritje op een TOMOS snorfiets?
    Beleef de verhalen van ‘Truus Trines’ tijdens de Tweede Wereldoorlog middels een tocht in een echte legerjeep. Leer ‘Wippe Pier’ kennen en verken de Peel met een cult auto uit Duitsland, namelijk een heuse Oost-Duitse Trabant. Het aanbod spreekt voor zich en een uniek dagje uit in de Peel is gegarandeerd! Ook kunt u bij de Heere van Meijel heerlijk eten. Kijk voor meer informatie op www.deheerevanmeijel.nl
  • Gastrobar D’n Burgeméster biedt onder de naam ‘The Mayor’ diverse activiteiten met virtual reality (VR) aan. 
  • In Meijel en omgeving vindt u ook nog heel veel andere recreatiemogelijkheden: diverse musea, diverse zwembaden, thermaal bad Arcen, Kasteeltuinen Arcen, boottocht over de Maas, Recreatiepark Toverland, Toon Kortooms Park. In de nabije buurt bevinden zich diverse golfbanen.

Leuke uitjes zijn te vinden op www.uitmetvrienden.nl of www.liefdevoorlimburg.nl 

ETEN & DRINKEN

Geen zin om zelf te koken, een thuiskok regelen wij graag voor u! 

Private dining

Als u zich verheugt op rustig tafelen in een intieme setting is privat dining een uitstekende keuze. Terwijl u en uw gezelschap genieten van een uitgelezen arrangement van topwijnen, bereidt een sterwaardige prive-kok in een van onze kookruimtes het diner. Een tongstrelend diner wat u van te voren volledig naar eigen smaak heeft kunnen samenstellen. De huiselijke sfeer en gerieflijke entourage staan garant voor het gevoel van thuis zijn. De bijzondere ambiance van Het Peelhuis doet de rest: succes verzekerd!

4 gangen diner

Gewoon even lekker tafelen, alle informatie laten bezinken en informeel bijpraten. Een goede keuze! Wij stellen samen met u een drie- of viergangenmenu samen, of gaat u liever voor ons verrassingsmenu? In Het Peelhuis hoeft u zich geen zorgen te maken over de culinaire invulling van uw bijeenkomst of feestelijke aangelegenheid. Wij staan garant voor een soepel verloop van uw dag.