Tel 077-3998850. U kunt vragen naar Ingrid Vollenberg of Fanny Nooijen.

Onze vergaderruimtes

Wij zijn er trots op ons Meet & Greet programma te kunnen presenteren aan zowel kleine gezelschappen als grote groepen. Werk en ontspanning onder een dak. Koken en living staan bij ons centraal waardoor u in luxe kunt genieten, in een ontspannen en huiselijke sfeer. Onze ruimtes zijn ideaal voor vergaderingen, conferenties, netwerkbijeenkomsten, presentaties en trainingen. Zeker zakelijk, maar ook een beetje als thuis. Dit geldt te meer aangezien Het Peelhuis tevens fungeert als eigentijds modelwoning waarin de nieuwe woon- en leeftrends te ervaren en te bewonderen zijn. 

Kleine vergaderzaal

De ‘kleine’ vergaderruimte is trendy en fris. De licht lilapaarse kleurschakeringen zorgen voor een open, inspirerende en zakelijke sfeer.

Capaciteit: 12 personen

Mogelijke vergaderopstellingen: Carre (blok)

Faciliteiten: flipover, whiteboard, trainerstoolkit, beamer, wireless internet, flatscreen tv, printer

Presentatiezaal

De volledig uitgeruste presentatie/vergaderzaal ademt luxe en eigentijdsheid uit. Zowel kleinere gezelschappen als grotere groepen faciliteren wij volledig volgens een uniek concept: een comfortabele ambiance, de rust en de mogelijkheid om vanuit onze vergaderzalen in de tuin of het bordes te (verder) te vergaderen. 

Capaciteit: 32 personen (afhankelijk van vergaderopstelling)

Faciliteiten: flatscreen tv, beamer, wireless internet, flipover, whiteboard, trainerstoolkit, printer, twee kookeilanden, (stoom)ovens, koffiemachines, (wijn)koelkasten