Tel 077-3998850. U kunt vragen naar Ingrid Vollenberg of Fanny Nooijen.

Teambuilding & trainingen

SAMEN STELLEN WE UW PROPOSITIE SCHERP

U bent samen op een inspirerende locatie. Een plek waar u het beste uit uzelf en uw gezelschap kunt halen. Het ideale moment om ervoor te zorgen het uitdragen van de unique sellingpoints van uw bedrijf en van uzelf, scherpgesteld worden qua inhoud, maar vooral qua presentatie. Voor de inhoudelijke invulling van uw dag en voor de vervolgtrajecten hierop, staan wij garant; met een verbluffend resultaat. Geheel op maat bieden wij de meest innoverende highlevel-diensten aan, om u en uw personeel op een inspirerende en innoverende manier naar elkaar te laten kijken.

TEAMBUILDING INNOVEREND, ENERVEREND

Uiteraard bieden wij de mogelijkheid om uw zakelijke bijeenkomst uit te breiden met een unieke (teambuilding) activiteit aansluitend op uw vergadering, of tussendoor als energizer. Ons huis en natuurgebied de Peel bieden hierbij tal van mogelijkheden, waarbij u kunt denken aan:

РTuktuk of Swingtrike in de Peel РCreatief samenwerken d.m.v. fotoworkshop РDinerspellen РBoerengolf РBezoek aan de meest geautomatiseerde boerderij van Nederland

TRAININGEN

Het Peelhuis is uitermate geschikt als trainingslocatie. De huiselijke, maar ook zakelijke, ambiance met parkeergelegenheid op eigen terrein maakt Het Peelhuis tot een bijzondere plek voor trainingen. We beschikken over 2 trainingszalen voor max. 12 personen en 32 personen. Het is mogelijk om te overnachten in Het Peelhuis. Indien u met meerdere personen bent, kan er gebruik worden gemaakt van een hotel op loopafstand van Het Peelhuis. Bij een meerdaagse training bieden wij de trainer de mogelijkheid om kostenloos in Het Peelhuis te overnachten. Wij maken graag een offerte voor een (meerdaagse) training voor u.

UNIEKE LIGGING

Het Peelhuis ligt nabij het Nationaal Park De Groote Peel. De Groote Peel ligt op de grens van Limburg en Noord-Brabant, in de driehoek Meijel-Asten-Nederweert. Gelegen in het kruispunt van de Peel hebben Meijel en omgeving een werkelijk schitterende natuur. U vindt afwisselend landschap tussen nationaal park De Groote Peel en de rivier de Maas. De drukbevaren Maas levert een boeiend schouwspel op en stroomt langs de aantrekkelijk historische Maasdorpen Baarlo en Kessel. Op de hogergelegen zandhopen kunt u genieten van verschillende natuur- en bosgebieden. Dwalend door het gebied komt u door verschillende dorpen. Maasbree en Helden met hun oude agrarische karakter en Panningen, het koopcentrum van de gemeente, waar u gezellig kunt winkelen. Op de bekende Peelrandbreuk, vlak bij het unieke natuurgebied De Groote Peel, ligt het dorp Meijel. Een ideale plek voor outdooractiviteiten.